amenajare interior cu taburet
Amenajari

Moduri ingenioase de a integra tabureti in casa

Taburetii sunt folositi in interioare, de foarte mult timp, avand acum functionalitate multipla. Stiai ca taburetii nu trebuie sa fie clasicele scaunele pe care doar stai alaturi de prieteni si ca, in realitate iti pot fi de foarte mare ajutor in interior, in moduri pe care nici nu ti le-ai imaginat?

Taburetii sunt piese de mobilier ieftine, dar foarte ofertante cand vine vorba de modul de utilizare sau de stil. Iti prezentam mai multe moduri in care ii poti introduce in interiorul tau.

Scaunele cu spații de depozitare devin o parte integrantă a designului interior. Nu numai că adaugă valoare estetică unui spațiu, dar oferă și un caracter practic excelent. Scaunele sunt realizate cu materiale excelente și măiestrie bună, făcându-l ușor de utilizat, precum și elegant și stilat. Cel mai important, vin în diferite forme, dimensiuni și culori care le fac să se integreze cu ușurință în orice mediu. Cu aceste scaune proiectate creativ cu spații de depozitare, acum puteți elibera mai mult spațiu pentru activități și lucruri esențiale.

Un scaun poate fi o alternativă bună la o măsuță de cafea. Dacă canapeaua ta este prea mică pentru a sta și vrei să așezi măsuța de cafea într-un alt loc, folosește asta ca alternativă.

Aceste scaune inovatoare și practice cu spații de depozitare vin într-o mare varietate de forme și dimensiuni. Acum puteți obține o cantitate mare de lucruri făcute în același loc, fără să vă faceți griji dacă aveți sau nu suficient spațiu. Puteți depozita chiar și haine sau jucării fără a fi nevoiți să le mutați. Un alt lucru grozav la aceste scaune este că sunt fabricate din materiale durabile, care nu se vor rupe prea curând, așa că nu trebuie să vă faceți griji că le înlocuiți prea des.

Tabureti cu spatiu de depozitare

Taburetii pot avea spatiu de depozitare. Atunci cand ai interioare de dimensiuni mici, problema spatiului iti va da mari batai de cap si iti vei dori sa ai cat mai multe locuri in care sa poti depozita tot ce ai in interior.

Scaunele nu au spate sau brațe. La urma urmei, sunt scaune mici și sunt proiectate doar cu un scaun și un spătar opțional care susține spătarul scaunului. Scaunul este conceput pentru a fi un „scaun de studiu” unde vă așezați pe el în timp ce lucrați la computer sau la alte dispozitive care ar putea avea nevoie de o masă în apropiere.

Pentru ca gama de taburete este reprezentata de scaunele de dimensiuni mici, in interiorul lor poti depozita mici obiecte de care ai des nevoie. Incarcatoarele, surubelnitele mici cu care surubaresti din cand in cand in casa si alte astfel de obiecte, pot fi depozitate cu succes intr-un taburet si nu vor mai perturba vizual interiorul.

taburet

Tabureti pentru bucatarie

Te-ai obisnuit ca in bucatarie sa ai scaune mari? Ei bine, poti incerca sa folosesti tabureti de bucatarie atunci cand vrei sa optimizezi spatiul din interior. Un taburet din lemn, elegant si usor de mutat oriunde, poate fi o solutie buna pentru bucatarie.

De asemenea, daca cumperi un taburet ieftin, scund, poti sa il folosesti si pe post de scara atunci cand trebuie sa umbli la rafturile de sus pentru a lua din ele obiecte necesare in bucatarie.

Tabureti pentru hol in locul cuierului cu incaltator

Un taburet pentru hol poate inlocui un cuier cu incaltator, care ar ocupa mai mult spatiu. Poti sta pe taburet atunci cand trebuie sa te incalti si poti inlocui cuierul masiv cu unul de tip arbore sau cu alte variante care sa ocupe mai putin spatiu. In felul acesta, holul va fi mult mai aerisit si in plus, cu ajutorul taburetului poti aduce in aceasta camera un plus de culoare sau un element de stil.

Un taburet poate servi și ca un loc de infrumusețare și poate fi așezat lângă oglindă pentru a vă așeza machiajul și alte obiecte mici, cum ar fi penseta, mașina de tăiat unghii, etc. Oglinda poate fi găsită fie pe perete, fie deasupra unuia. a scaunelor. De asemenea, veți avea loc pentru articolele de toaletă sub scaun.

Tabureti pe post de noptiere

Poti utiliza un taburet de catifea pe post de noptiera. In functie de dimensiunile acestuia si de modul in care il utilizezi, taburetul poate gazdui o carte, o veioza si chiar cateva obiecte, in cazul in care cumperi u taburet cu spatiu pentru depozitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *