Băile Olănești

Statiunea Baile Olanesti se gaseste in judetul Valcea  la 20 de km distanta de Rm Valcea. Statiunea are un climat bland iarna si veri racoroase. Băile Olăneși este o destinatie unica situata in Romania, oferind oaspetilor posibilitatea de a experimenta puterea curativa a izvoarelor naturale care trateaza o mare varietate de afectiuni.

Stațiunea oferă tratamente terapeutice de secole și este renumită pentru puterile sale curative. Stațiunea oferă vizitatorilor șansa de a se relaxa și de a se relaxa, profitând și de diferitele tratamente disponibile. De la izvoare termale la băi de nămol, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru cei care caută o evadare din viața lor de zi cu zi. Fie că sunteți în căutarea ameliorării afecțiunilor fizice sau doar doriți să vă relaxați, stațiunea Băile Olănești are ceva pentru toată lumea.

Statiunea Baile Olanesti este cea mai cunoscuta statiune balneo-climaterica avand cel mai mare numar de izvoare prin care se trateaza o mare verietate de afectiuni. Izvoarelor din statiunea Baile Olanesti au fost medaliate cu aur la Expozitia Internationala de la Viena. Dintre afectiunile care se trateaza aici amintim: digestive, afectiuni renale si ale cailor urinare, afectiuni cronice ale ficatului si cailor biliare,  respiratorii, afectiuni metabolice si de nutritie, dermatologice si alergice pana la boli profesionale, afectiuni cardiovasculare,  afectiuni endocrine,  ginecologice cronice.

Excursii din Baile Olanesti

  • La manastirea Cozia
  • La barajul de la Vidraru
  • La statiunea Calimanesti Caciulata
  • La statiunea Voineasa
  • La manastirea Bistrita si Horezu
  • La manastirea Curtea de Arges
  • La Obarsia Lotrului
  • La statiunea Vidra

Recunoscute pentru calitatea apelor termale, Baile Olanesti atrag turisii atat pentru tratament, cat si pentru a-si petrece zilele libere sau concediul intr-un loc pitoresc. Cazarea este asigurata la hoteluri de 2 si 3 stele, sau la pensiuni sau vile. Aici veti gasi camere elegante, bine dotate si servicii foarte bune la preturi accesibile.